Certificació ISO

Realitzar amb la major qualitat possible el nostre servei dirigit a la ciutadania és una de les nostres metes.

Per aquest motiu l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Castelló s'ha esforçat a desenvolupar un sistema de gestió del servei amb les majors garanties de qualitat.

App+ certifica que el sistema de gestió de la qualitat de l'organització de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Castelló és conforme amb la norma UNE-EN-ISO 9001:2015 aplicat als seus serveis de:

  • Servei d'orientació laboral i projectes a favor de l'ocupació
  • Escola taller, taller d'ocupació i formació ocupacional

​​​​​​​ Applus

>> Certificat de qualitat [PDF]

Política de qualitat

La política de qualitat del Negociat de l’Agència de Desenvolupament Local – Castelló Crea constitueix el marc de referència per a establir els objectius de qualitat i inclou el compromís de complir els requisits de la norma ISO 9001:2015 i la millora contínua del sistema de gestió de la qualitat. >> Politica de qualitat [PDF]

Notícies

L'Àrea d'Ocupació de Castelló renova el certificat de qualitat


​​​​​​​

El passat 4 de setembre, l'Àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Castelló, Agència de Desenvolupament Local CastellóCREA, va renovar el certificat de qualitat “amb el qual es va constatar que el II Pla estratègic d'ocupació de Castelló 2022-2025 és un document indispensable per a orientar les actuacions de CastellóCREA, així com per a la identificació d'indicadors”. Així ho indica el regidor d'Ocupació, Juan Carlos Redondo. I assenyala que “una de les principals metes de CastellóCREA és realitzar amb la major qualitat possible un servei dirigit a la ciutadania. Per aquest motiu, desenvolupar un sistema de gestió del servei amb les majors garanties de qualitat és un esforç continu que ha tingut la seua recompensa”.

LGAI Technological Center, SA (Applus+) és una de les empreses líders mundials en el sector de la inspecció, els assajos i la certificació i des de 2009 ha certificat el sistema de gestió de la qualitat de l'organització d'aquest departament municipal en els serveis d'orientació laboral i projectes a favor de l'ocupació; així com del Taller d'ocupació i formació ocupacional. S'aplica la norma ISO (Organització Internacional de Normalització), concretament la UNE-EN-ISO 9001:2015, una normativa de caràcter internacional que adopta un “enfocament basat en processos”, considerant que el bon funcionament d'una organització ha d'“identificar i conéixer les interaccions entre tots els processos existents en aquesta”. “Aquest tipus d'enfocament permet a CastellóCREA el control continu sobre els vincles entre els processos individuals, la seua combinació i la seua interacció. I ho fa mitjançant els informes mensuals d'ús d'economia, els diferents programes d'ocupació, els cursos formatius…”, apunta Redondo.

“En definitiva, es tracta d'una certificació que repercuteix en benefici de la ciutadania, millorant els serveis que s'ofereixen, reduint els temps d'aquests, incrementant l'eficàcia i l'adequació, mantenint unes instal·lacions accessibles i segures, i garantint un accés universal i una atenció personalitzada”, finalitza.

 

​​​​​​​Publicació en la Red de Entidades para el Desarrollo Local (REDEL)