06/12/2023

La renovació de la gespa del camp de futbol B del Gaetà Huguet s'iniciarà “després de l'aturada vacacional de Nadal”. Així ho ha anunciat la regidor d'Esports, Maica Hurtado, després d'aprovar la Junta de Govern Local la contractació de les actuacions per 333.099 euros. “Els treballs s'allargaran sis setmanes i ens reunirem amb els clubs que entrenen allí per a buscar les millors alternatives”, ha remarcat.

Hurtado ha indicat que “l'empresa adjudicatària, Fieldturf Poligras SA, és la mateixa que es va encarregar de les intervencions en les instal·lacions de Gran Via, la qual cosa ens aporta confiança”. Entre les millores aportades, destaquen “la substitució dels protectors dels canons de reg, subministrament i instal·lació de dos jocs de porteries abatibles de futbol 7 i la millora de la qualitat de la gespa artificial, a més de l'ampliació del termini de garantia de dos anys més respecte a l'exigit d'un any pels plecs”, ha enumerat.

Respecte a la forma de finançament, aquest exercici s'aportaran 29.678,96 euros i, amb càrrec al 2024 s'inclouran els 303.420,04 restants. “Treballem des del primer dia perquè els nostres esportistes disposen de les instal·lacions que es mereixen. Hi ha molt per fer però a poc a poc es van resolent uns problemes que mai s'hagueren hagut de produir i als quals ha portat la falta de gestió dels últims huit anys”.

En aquest sentit, ha recordat que el Gaetà Huguet també veurà millorades les seues instal·lacions amb les obres d'il·luminació de les pistes d'atletisme, adjudicades per 469.632,7 euros. L'actuació consisteix en la modificació dels projectors actuals de les torres de la pista amb noves lluminàries LED “dins del nostre interés per la millora de l'eficiència energètica en les instal·lacions municipals”, ha remarcat l'edil. I ha afegit que “la licitació del manteniment de les piscines estarà abans de cap d'any i també està molt avançada la de la neteja de les instal·lacions esportives municipals, amb el que aconseguirem un important estalvi en aquestes prestacions, perquè evitarem haver de pagar factures per serveis sense contracte que s'encareixen per la falta de competència”.

​​​​​​​