15/11/2023

L'Ajuntament de Castelló, de la mà de la Confederació de Comerç de Castelló (Confecomerç), activa aquest dimecres 15 de novembre la major campanya de bons comercials per valor de 300.000 euros, amb l'objectiu d'incentivar les compres en tots els comerços minoristes de la ciutat. Hui l'alcaldessa, Begoña Carrasco, al costat del regidor de Comerç, Alberto Vidal, el regidor de Barris, Paco Cabañero i el vicepresident de Confecomerç Castelló, Mauro Gómez, ha presentat la campanya en l'establiment ‘Estil en Rosa’, en presècia de la seua propietaria. El comerç està situat en el barri de Sant Agustí i Sant Marcos.

És la vegada que més diners inverteix l'Ajuntament de Castelló en bons comercials, concretament 300.000 euros perquè els veïns de Castelló gasten en tots els comerços de la ciutat. “Destinar 300.000 euros demostra la gran aposta del govern municipal pel comerç de proximitat. El nostre compromís és reactivar l'economia local i el fem de la mà dels propis comerciants”, ha destacat l'alcaldessa. La primera edil assegura que “hem fet un gran esforç per a llançar aquesta acció de dinamització comercial abans del Nadal, com ens demanaven els propietaris dels comerços”.

La primera edil ha animat als castellonencs al fet que “aprofiten aquesta oportunitat que els brindem amb aquestes ajudes econòmiques que beneficien tant als consumidors com al teixit comercial de la ciutat que ve travessant uns anys de dificultats econòmiques. Una acció que se suma a les que es realitzen en els últims dos mesos per a dinamitzar l'economia local. Per part seua, el regidor assegura que “revitalitzar el comerç de proximitat és una de les nostres prioritats i hem estat i estarem atents a tots els seus suggeriments i necessitats”.

Totes les persones majors de 18 anys que estiguen empadronades a Castelló poden adquirir aquests bons per un màxim de 100 euros per cada DNI, dels quals hauran d'abonar el 50%. Els bons podran ser canviats en els comerços participants des del 15 de novembre fins al 7 de desembre, exceptuant el 24 de novembre que en ser Black Friday, i a petició dels comerciants, no seran aplicables.

La compra dels bons estarà disponible des d'aquest dimecres 15 de novembre a partir de les 9.00 hores en el lloc web bonoscastellondelaplana.es en quanties de 20, 50 i 100 euros. No obstant això, els compradors només hauran de pagar la meitat d'aquestes quantitats, és a dir, 10, 25 i 50 euros, respectivament. L'altra meitat serà coberta per una subvenció proporcionada per l'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Comerç i Consum.