07/02/2024

El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, s'ha reunit amb l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló amb la finalitat d'estudiar possibles col·laboracions que ajuden a millorar l'estètica dels comerços de la capital de la Plana. L'edil ha assenyalat que “volem treballar en conjunt per a millorar l'urbanisme comercial de la ciutat, fomentant així que Castelló es consolide com en entorn agradable per al comerç, tant en els locals ocupats com en aquells que es troben buits”.

 

La trobada s'ha celebrat després que Vidal es reunira amb representants del Col·legi Oficial d'Agents Immobiliaris de Castelló (APIS) per a crear un cens de locals buits de la ciutat que facilite instal·lar-se als nous comerciants. El regidor ha explicat que “en contactar amb els locals buits, l'objectiu és garantir que aquestos espais estiguen condicionats des del punt de vista estètic, contribuint a eliminar la sensació d'abandó que solen generar locals desocupats”. Per a això, es prestarà especial atenció a aspectes com l'entrada i la façana, buscant millorar la imatge visual d'aquestos llocs.

 

Aquesta reunió forma part de la ronda de trobades que la regidoria de Comerç i Consum ha posat en marxa per a dur a terme els seus plans i iniciatives a partir del nou pressupost i que tenen el principal objectiu de construir un ecosistema adequat per al desenvolupament del comerç local. Respecte a això, el regidor de Comerç i Consum ha explicat que “totes aquestes propostes en les quals estem treballant busquen transformar Castelló en un referent comercial, brindant oportunitats a emprenedors i millorant l'estètica comercial”.

 

En aquesta mateixa línia, l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, també es va reunir el mes de desembre passat amb representants de l'Escola Superior de Disseny de Castelló amb la finalitat de comptar amb els seus alumnes per a millorar la imatge dels espais públics de la ciutat. Aquestes iniciatives formen part del Pla d'embelliment en el qual està treballant el Govern Municipal i que busca millorar l'estètica dels diferents elements que hi ha en la via pública.

​​​​​​​