01/02/2024

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha rebut aquesta vesprada en el Saló de Plens de l'Ajuntament a representants de més vint-i-cinc entitats i empreses que col·laboren amb el desenvolupament de les Festes de la Magdalena. La primera edila ha estat acompanyada per la regidora de Festes, Noelia *Selma; Sergio Toledo, regidor de Serveis Públics, Vicent Sales, coordinador de l'àrea de Participació Ciutadana, i Arantxa Miralles, regidora del Turisme i vicepresidenta del Patronat de Festes.

“Les nostres festes són un vertader motor econòmic per a Castelló i el seu impacte econòmic és enorme. Per tant, la contribució de les empreses i institucions en la Magdalena no s'ha d'entendre com una despesa, sinó com una inversió”, ha assegurat.

D'altra banda, Carrasco ha traslladat que “les empreses han de comptar amb el lloc que es mereixen dins de les Festes de la Magdalena”. Per això, l'alcaldessa ha anunciat que “s'organitzarà una Gala d'Homenatge a les Empreses, una vegada finalitzades les festes, en concret el 23 de març. Una data que es trau del calendari festiu i s'adequa en deferència a aquestes entitats, perquè guanye en importància aquest acte”.

Begoña Carrasco també ha remarcat que “cal millorar la coordinació fins ara existent entre Ajuntament i empreses. Una qüestió que redundarà en benefici de les nostres festes”.

Carrasco ha destacat “la importància de la col·laboració públic-privada. Les nostres empreses entenen perfectament la importància de contribuir amb unes festes cada vegada més atractives, amb més i millors actes, i que reforcen la seua internacionalització”.

La màxima representant municipal també ha agraït el suport de les empreses “perquè sense aquesta iniciativa privada, les nostres festes no serien el que són hui dia. I des de l'Ajuntament i la Junta de Festes volem que siguen cada vegada més les signatures i entitats que s'involucren i unisquen el seu nom al de les nostres festes fundacionals”.

“Tenim molta sort de comptar amb importants empreses castellonenques, de gran tradició, algunes amb més de 150 anys d'història. També amb multinacionals i signatures de prestigi internacional que, any rere any, renoven el seu suport a ‘
les millors festes del món’, que són les de la Magdalena”, ha afirmat.

La primera edil ha comentat que “sé que esteu compromesos que la nostra Magdalena 2024 siga la millor de la història, perquè sé que voleu que Castelló continue progressant, continue creixent i continue comptant amb la major promoció possible, també en l'àmbit festiu”.

Les empreses i entitats presents han sigut: Autoritat Portuària, BP Oil, Fundacion Davalos Fletcher, FCC, Simetria, Pavasal, Estrella Damm, Cano Lopera, Ambulàncies CSA, La Salera, Cajamar, FACSA,Maquiber, Mediterraneo, MSG segurs, Coca-Cola, Gelats DIL, BMW, El Tall Engonals, UBE, Centre Verd, Alcampo, Iberdrola, Ford, Andacar, Estepark.