05/12/2023

Castelló ha acollit l'espectacular posada en escena per a donar la benvinguda al Nadal amb l'encesa de llums. Un acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Begoña Carrasco i membres de la corporació municipal, les reines de les festes de Castelló i dames de la ciutat, infantils i majors, i una gran afluència de persones que s'han concentrat en la plaça Major.

“Hui donem la benvinguda al Nadal amb un espectacle brillant com els castellonencs es mereixen. Una ciutat que estarà il·luminada 42 dies amb 821.956 bombetes led que s'han instal·lat i que lluiran als carrers i places de Castelló”, destaca l'alcaldessa. I és que enguany el govern municipal ha incrementat el contracte, en un 20% que és el màxim que ens permet la llei, perquè arribe a altres punts de la ciutat on abans no arribava.

L'acte ha començat amb un ‘compte arrere’ en viu i en directe i tot seguit l'alcaldessa al costat de les reines, Lourdes Climent i Vega Torrejón, han activat el polsador que ha donat pas a l'encesa de l'arbre més gran que s'ha posat en la plaça Major, de 12 metres d'altura, seguit del tret de focs artificials per la pirotècnia Peñarroja i, de manera simultània, amb unes projeccions amb motius nadalencs de llum sobre la Cocatedral Santa María i animació infantil amb inflables per al gaudi dels més xicotets. Al mateix temps que s'ha encés la decoració de l'arbre s'han il·luminat els carrers i places de la ciutat.

El fermall d'or l'ha posat la magnífica actuació de la Scorcia Big bang Boom amb 17 músics sobre l'escenari, 5 saxos, 3 trombons, 3 trompetes, piano, contrabaix, bateria i dos coristes i liderada pel ruzafeño Miguel Ángel Escorcia, guitarrista dels Rebels, que ha versionat clàssics del swing i nadales nadalenques, un repertori acuradament seleccionat entre covers de clàssics de Sinatra, Dean Martin Chuck Berry o Little Richard.

Amb aquest acte oficial d'obertura del Nadal castellonera continua una extensa programació per a totes les edats amb més de 250 actes que ha posat en marxa l'Ajuntament de Castelló per a viure el millor Nadal a Castelló.