25/10/2023

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat de la regidora d'Educació, María España, ha assistit a la inauguració de les noves i futuristes instal·lacions educatives del col·legi Àgora Lledó International School. L'acte ha comptat, a més, amb la presència del portaveu de la Comissió d'Educació i diputat nacional, Óscar Clavell; la Delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat; la directora Territorial d'Educació, Maria de la Font, el Comissari Provincial de la Policia Nacional de Castelló, Emilio Romero, el Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil, Julio Martin; el Sotsoficial Major, Francisco García; l'arquitecte Cap d'Infraestructures de la Conselleria, Alfonso Serra, el director de Agora Lledó International School, Luis Madrid i l'arquitecta Rosan Bosh.

Amb el clar objectiu de continuar marcant tendència, el col·legi Lledó ha inaugurat oficialment els seus renovats espais educatius destinats a seguir situats en l'avantguarda educativa. La primera edil ha felicitat la direcció del centre educatiu per “construir a Castelló un centre educatiu revolucionari que trenque totes les regles establides a l'hora d'elevar el llistó educatiu a la nostra ciutat i això es tradueix a elevar el nivell d'esta ciutat en tots els aspectes”.

“Per a este equip de govern l'educació és una prioritat, per això continuem sent Ciutat Educadora. Apostem per una educació en valors que faça dels nostres fills uns ciutadans lliures”, ha destacat l'alcaldessa. “Sou el futur d'esta ciutat. Comptem amb vosaltres per a educar en valors al Castelló del futur”, afig.

“És admirable el vostre esforç i sacrifici per a aconseguir que les noves instal·lacions estiguen entre les millors d'Espanya i d'Europa i això ho aconseguiu treballant per a l'excel·lència”, ha assenyalat Carrasco.

En este sentit, la primera edil ha agraït l'esforç dels quals han apostat per estes noves instal·lacions educatives que contribueixen a la marca i el compromís de Castelló, Ciutat Educadora. Prova d'això és la XVI Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que s'ha celebrat a Gijón. Un fòrum amb responsables educatius i tècnics de 235 ciutats espanyoles al qual ha assistit recentment la regidora María España.

En l'acte, els assistents han experimentat, en primera persona, les innovadores metodologies educatives que es posen en marxa en totes les etapes, en simbiosis amb els nous espais recentment estrenats amb els quals aspiren al fet que puguen fer costat a la implementació efectiva dels programes de Batxillerat Internacional (IB), de manera que Lledó continue sent un far en l'educació innovadora. Els nous espais educatius han sigut dissenyats per a, a través d'un aspecte lúdic i obert, potenciar l'ensenyament col·laboratiu i fomentar la creativitat i l'exploració i que els estudiants siguen protagonistes del seu propi procés d'aprenentatge.