18/11/2023

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat del regidor d'Agricultura i *Perot de la Confraria de Lledó, Vicent Sales, han assistit a la presentació del cartell del Centenari de la Coronació de la Verge del Lledó que se celebrarà al maig del pròxim any. Un acte que ha acollit el Real Casino Antic i en el qual han sigut presents la Consellera d'Infraestructures i Territori, Salomé Pradas; el president de la Confraria de Lledó, Jesús Lumbreras; la presidenta de les Cambreres, Lledó Querol; membres de la Junta de Govern de la confraria; el prior de la Basílica, Joaquín Guillamón; les reines de les festes 2024, Lourdes Climent i Vega Torrejón, representants de la societat civil i veïns.

No podem estar més orgullosos i honrats de poder celebrar aquest centenari de la Coronació de la nostra patrona. I ho resumiria en tres paraules: orgull, castellonerismo i sentiment”, ha destacat l'alcaldessa. “Us mostre tot el suport i l'afecte de l'Ajuntament de Castelló per a enguany. Estarem a l'altura del que la ciutat es mereix”, afig.

L'obra, creació del pintor Vicente Traver Calzada amb el treball del dissenyador gràfic, Juan Fortanet i sota el lema ‘De l’Amor Nostre Senyora’ serà la insígnia del cartell anunciador de les festes del 2024. Una obra que posa especial èmfasi a la Corona que el poble de Castelló ofereix a la seua patrona.