14/11/2023

L'Ajuntament de Castelló ha presentat als veïns, el projecte de rehabilitació dels habitatges del carrer Huesca, les obres del qual estan pressupostades per un valor de 2.750.000€ IVA inclòs.

El regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, acompanyat de l'edil de Participació ciutadana, Paco Cabañero, han mantingut una reunió amb els veïns per a donar compte de les accions que es desenvoluparan, en les tasques de rehabilitació de l'edifici residencial del carrer Huesca, dins del programa Arrur Castalia- La Guinea.

En aquesta actuació, 120 habitatges seran beneficiàries i es procedirà a les labors d'aïllament tèrmic per l'exterior i en coberta, finestres, millores de les instal·lacions i instal·lació d'ascensors i nuclis d'escales noves, perquè l'edifici siga totalment accessible.

L'edil, ha assenyalat que “amb el projecte de rehabilitació volem dotar dels serveis essencials i d'accessibilitat a aquests habitatges, així com millorar les qualitats i complir amb els requisits d'eficiència energètica adaptats als requeriments propis de la normativa actual”, d'altra banda i com a dada, Toledo ha assenyalat que “s'ha atés els criteris estètics i de coherència amb l'entorn, de manera que la proximitat amb el camp del Castalia, ha propiciat que en l'edifici es posen unes franges verticals de color negre”.

Les obres de rehabilitació, està previst comencen a principis de febrer de 2024 i tenen un termini d'execució de 12 mesos.