13/10/2023

Castelló presumeix de les seues festes fundacionals i vol que La Magdalena siga reclam turístic per excel·lència. Tant és així, que una de les tres gaiates guanyadores del Concurs de Gaiates de Mà -en concret, el tercer premi la Gaiata 7 Cor de la Ciutat- romandrà exposada en l'Oficina de Turisme de l'estació de Renfe de la ciutat perquè tots els turistes puguen gaudir de l'art gaiatero.

La gaiata de mà que va guanyar el segon premi, la Gaiata 19, La Cultural serà exposada en l'Oficina de Turisme de la Casa Abadia.

Així, les regidores de Festes i de Turisme, Noelia Selma i Arantxa Miralles, van acudir a la instal·lació d'esta gaiata de mà en l'Oficina de Renfe, on romandrà exposada durant tot l'any. Per a Selma, “es tracta de promocionar les nostres festes fundacionals en una zona de gran trànsit com és l'estació de Renfe; d'aquesta manera molts passatgers podran interessar-se per les nostres festes i segur que decidiran vindre a visitar-nos”.

Per part seua, Miralles va indicar que “esta és una manera de traure partit a esta Oficina de Turisme, on no sols s'oferirà informació turística sinó que també es podrà visualitzar què és una gaiata, com és i tota la seua bellesa. Amb esta iniciativa esperem que durant les pròximes festes de la Magdalena Castelló reba més turistes que mai perquè tenim molt a oferir”.