22/11/2022

Reset Weekend

L'edifici Menador acollirà el 25 i 26 de novembre aquest gran esdeveniment encaminat a secundar i orientar a persones emprenedores

Castelló acollirà del 25 al 26 de novembre les II Jornades d'Emprenedoria amb Talent Jove-Reset Weekend 2022 que tindran lloc en l'edifici Menador. És el segon any que l'Ajuntament de Castelló, a través de CastellóCREA, l'àrea municipal d'ocupació, uneix la seua fira d'emprenedoria i innovació al Reset Weekend per a donar lloc al major esdeveniment coorganitzat encaminat a secundar i orientar a persones emprenedores amb l'objectiu d'avançar en la generació d'ocupació i desenvolupament socioeconòmic local.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat CastellóCREA com a “referent municipal en orientació, formació, emprenedoria i creació d'ocupació a la ciutat” i ha recalcat que cites com aquesta “fomenten l'emprenedoria com a motor de generació d'ocupació i desenvolupament socioeconòmic local”.

La regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, ha manifestat que, amb aquest esdeveniment “es dona suport a aquelles persones que tinguen ganes d'emprendre oferint-los recursos per a aprendre a fer els primers passos en el seu projecte empresarial”.

Per a participar com a persona emprenedora en les II Jornades d'Emprenedoria amb Talent Jove-Reset Weekend és necessari inscriure's en https://resetweekend.org/. El programa arranca el divendres 25 de novembre amb el registre d'assistents a les 9.30 hores i, després de l'obertura, tindrà lloc una ponència sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament per a les persones emprenedores. Aqueix mateix dia se celebrarà una taula redona, píndoles d'emprenedoria i l'exposició d'un ‘cas d'èxit’ amb la participació del raper espanyol Arkano.

Aqueix mateix dia, a partir de les 16.30 hores tindrà lloc la presentació d'idees que seran posteriorment votades. De totes elles es triaran tres idees a desenvolupar en la jornada del dissabte 26 de novembre, després de la valoració d'assistents, mentors i organització. Una de les tres idees opta a un premi final de mil euros.