28/04/2024

La plaça de la Pescateria ha acollit en dos torns una nova jornada de ‘Divercuina de la Terreta’, la iniciativa impulsada per la regidoria de Comerç i Consum amb l'objectiu de fomentar la gastronomia local entre els més xicotets. Han assistit un total de 30 xiquets i també s'ha comptat amb la presència del regidor de Comerç i Consum, Aberto Vidal.

 

Acompanyats dels professors, els xiquets han entrat al Mercat Central i han comprat els productes necessaris per a posteriorment aprendre a cuinar la tradicional coca de tomaca de Castelló. El regidor de Comerç ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa volem conscienciar als més xicotets sobre la importància de cuidar el nostre producte local a través de tallers pràctics i activitats divertides”.

 

El calendari del projecte es repartix entre primavera i tardor en 6 tallers que se celebraran en els 6 districtes de la ciutat en dos ocasions. L'horari és de 10.00 hores a 13.45 hores i per a participar cal inscriure's en línia a través del mail divercuinadelaterreta@gmail.com.

​​​​​​​