29/03/2023

Ribes destaca que la nova eina permet recarregar la targeta de transport des del telèfon mòbil sense acudir a un punt de venda

 

Els usuaris del transport públic de Castelló disposen d'una nova eina per a la recàrrega de bons. És l'aplicació (app) Recarga Castelló, que permet realitzar la recàrrega de qualsevol bo de transport (bo-bus normal, bo-bus temporal, bo jove i bo-bus jove) sobre la pròpia targeta de transport en temps real, des del mòbil de l'usuari, en qualsevol moment i sense necessitat d'acudir a un punt de recàrrega.

 

Ja està operativa l'app Recarga Castelló, que afavoreix l'ús de transport públic ajudant als usuaris i usuàries en la recàrrega dels seus bons de transport, de manera senzilla i sense necessitat de desplaçar-se a cap lloc i contribuint amb això a afavorir una mobilitat més sostenible i saludable ”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

 

L'aplicació permet, a més, consultar qualsevol dades sobre saldo actual, consums o recàrregues realitzades perquè l'usuari dispose d'informació actualitzada i disposa d'una guia ràpida la lectura de la qual facilita la utilització d'aquesta. Es pot descarregar en Google Play per a tots els usuaris de mòbils amb sistema Android i pròximament estarà operativa per a IOS.

 

Amb aquesta nova eina, Castelló s'equipara a ciutats com València o Madrid, on ja està funcionant un sistema similar que facilita l'ús del transport públic urbà.

​​​​​​​