07/10/2023

El regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Castelló, Vicent Sales, ha assistit hui a la inauguració del mercat agroecològic 'Sabora' en la plaça Fadrell. Des de les seues parades es fomenta la venda directa de productes de proximitat o quilòmetre zero de la província de Castelló amb certificat ecològic.

“Amb aquesta iniciativa pretenem des de l'Ajuntament ajudar al sector primari i promoure un consum saludable de productes d'ací, cultivats en horts de la nostra ciutat i també dels municipis veïns de la província”, assegura l'edil Vicent Sales.

Les parades on es poden trobar hortalisses, faves, creïlles, fruita seca, entre altres varietats tradicionals, estaran de 9:00h a 14:00h instal·lades en la plaça Fadrell cada primer dissabte de mes. Es tracta d'una nova aposta pel comerç de proximitat.

Castelló disposarà així de dos punts de venda directa, d'una banda el mercat ‘Sabora’ i, per un altre, el Mercat de la Taronja que tornarà a aquesta plaça abans de finalitzar el present mes d'octubre.