30/10/2023

La Fundació Dávalos-*Fletcher ha acollit la presentació del cartell del Betlem de la Pigà 2023. En l'acte han participat José Vicente Ramón, gerent de la Fundació Dávalos-Fletcher, Juan Carlos Redondo, regidor d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Castelló, Laia Porcar, directora del Betlem i Sadia Honjra, autora del cartell.

L'espectacle nadalenc se celebrarà el 23 de desembre a les 21:00h en el Teatre Principal, amb el tradicional cercaviles a les 20:00h.

“El Betlem de la Pigà és l'obra teatral costumista que des de l'any 1980 marca l'inici del Nadal a Castelló. Un nadal que enguany estem preparant en gran, seguint la línia de ciutat viva i amb dinamització als nostres carrers i places. En esta programació per descomptat no pot faltar el Betlem de la Pigà, i des d'ací i en nom del govern que lidera la la alcladesa Begoña Carrasco vull donar les gràcies a totes les persones que col·laboren i fan possible esta representació en el coliseu de la plaça de la Pau, així com la felicitació a l'artista del cartell d'enguany”, ha assenyalat Redondo.

I ha afegit: “Estic convençut que un any més serà un èxit, com sempre és un indicador el fet que s'esgoten les entrades al poc temps d'eixir a la venda. Des de l'Ajuntament convidem a tots a participar d'este acte que és una cita obligada en esta època de l'any”.