31/10/2023

L'Ajuntament de Castelló, a través del Consell Rector del Patronat d'Esports, ha aprovat este dilluns en sessió extraordinària el pagament de 286.378,06 euros de factures pendents, heretades del govern anterior. D'esta manera segueix el sanejament d'un Patronat “que per la mala gestió política del govern anterior va acabar en fallida tècnica”, recorda la regidora d'Esports i presidenta del Patronat, Maica Hurtado.

“Estem tractant d'agilitzar al màxim el pagament pendent a proveïdors pels serveis prestats a l'Ajuntament anys arrere. I a més estem avançant en la licitació de contractes perquè empreses, com la que presta el manteniment de piscines, opere en les millors condicions”, assenyala.

Hurtado ha assegurat que “ens hem trobat un problema important en Esports perquè hi havia contractes de serveis bàsics sense licitar que engrandeixen encara més la seua fallida tècnica”.

I recorda: “Des que hem arribat, fa a penes tres mesos estem posant ordre en el Patronat i licitant serveis fonamentals de neteja i manteniment de piscines que tenien els contractes caducats”, ha detallat. “El fet d'haver-se prestat estos serveis sense contracte ha suposat un sobrecost per a les arques municipals perquè l'absència de licitació impedeix la lliure concurrència competitiva en preus. Esta falta d'estalvi impedeix dedicar més recursos a prestar serveis i activitats merament esportives”.


Entre altres actuacions, Hurtado destaca el canvi de gespa del Gaetà Huguet, també l'adjudicació de la il·luminació de les pistes d'atletisme d'estes mateixes instal·lacions. D'altra banda, hem gestionat l'ajuda als clubs d'elit i les escoles municipals d'esports”, ha enumerat.

​​​​​​​