19/10/2023

El Consell Rector del Patronat de Festes ha ratificat aquest dijous que el dissenyador Ibán Ramón Rodríguez realitzarà el disseny del cartell i la polsera de les festes de la Magdalena 2024. També s'ha aprovat a Democràcia Estudi SL com segona candidata i a Estudi Menta SL com tercera. En el cas que el primer no complisca amb els requisits necessaris, el projecte serà assumit per la següent entitat designada.

Les tres candidates s'han seleccionat fruit d'una Anomenada a Projectes que va llançar l'Ajuntament de Castelló el mes de setembre passat i en la qual s'anunciava que podien participar professionals o estudis de disseny i il·luminació, que siguen persones físiques o jurídiques, individual o conjuntament com a unió temporal d'empreses. A la candidatura guanyadora li correspon l'adjudicació d'un contracte menor per a la realització del disseny amb un pressupost màxim de 5.000 euros IVA inclòs.

Totes les propostes que es van rebre han sigut examinades per un Comité de Valoració format per quatre membres designats per l'Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló “L'Espremedora, entre professionals del sector del disseny gràfic i/o la il·lustració; un membre designat a proposta de l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Castelló i altres dos membres designats a proposta de la Junta de Festes. Una vegada analitzades totes les propostes, han presentat al Consell Rector del Patronat de Festes als guanyadors.

​​​​​​​