22/12/2023

El Mercat de la Taronja estarà a la disposició de la ciutadania també el 24 i el 31 de desembre. Des que va tornar el 15 d'octubre, cada diumenge les parades s'han muntat en les places Maria Agustina i Fadrell per a dinamitzar aquesta activitat, ajudant els agricultors a fomentar el comerç just i de proximitat a la nostra ciutat, perquè així els veïns puguen adquirir cítrics a un preu adequat.

El regidor d'Agricultura, Vicent Sales, ha anunciat que “malgrat que són dates molt assenyalades Nit de Nadal i Nit de cap d'any, les parades estaran muntades tots dos diumenges en les mateixes places en horari de 9 a 14 hores complint amb la petició dels propis venedors”.

Cal recordar que el mes de novembre passat l'edil va tornar a visitar les parades per a participar en el repartiment de més de 700 bosses reutilitzables, entre totes les persones disposades a efectuar les seues compres. Unes bosses sostenibles que poden plegar-se per a poder-les portar i guardar còmodament i que es van esgotar en poques hores.

Una vegada més, mostrem el suport incondicional d'aquest Ajuntament als agricultors. Hem de posar en valor una cosa tan nostra com és el cultiu de taronges, perquè hi ha moltes famílies que continuen apostant, com a motor econòmic de les seues llars, per la collita de taronges i és obligació de les administracions donar totes les facilitats perquè no desaparega. Per això, hem atés la seua petició de mantindre el Mercat de la Taronja en Nit de Nadal i en Nit de cap d'any afavorint així les compres d'última hora”, afig Vicent Sales.

​​​​​​​