11/11/2023

La tercera edició del Mercat del Raval ha donat inici aquest matí en la plaça de les illes Columbrets, una iniciativa organitzada per l'associació de Comerços del Raval en col·laboració de Comerç i Consum. La jornada ha sigut inaugurada per l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, que ha estat acompanyada pel regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, a més d'assistir altres membres del govern municipal en una mostra de suport al comerç de proximitat.


“El comerç local és el que dona vida als barris de cada districte de la ciutat, per això, continuarem treballant per a ajudar-los a mantindre oberta la persiana, sent conscients dels molts llocs de treball que generen i que no es poden perdre. El comerç de proximitat és un factor important dins de la nostra estratègia de revitalització de la ciutat”, ha assenyalat l’alcaldessa.


Per part seua, Alberto Vidal ha destacat que “aquest mercat és un testimoniatge de la qualitat dels productes de la nostra ciutat. Cadascun dels llocs demostra l'esforç i dedicació dels nostres comerciants locals, que treballen àrduament per a brindar-nos el millor”. En aquest sentit, ha incidit en què “des de la regidoria de Comerç i Consum ho tenim molt clar: apostarem pel comerç de proximitat i impulsarem totes les iniciatives que siguen necessàries”.


Enguany el mercat compta amb 23 comerços associats, els quals han pogut donar a conéixer l'oferta comercial dels barris de Castelló. A més, es realitzen diferents activitats com a desfilades, tallers o exhibicions amb la finalitat de dinamitzar la jornada i mostrar tots els encants del comerç local.


Demà s'esperen noves activitats i la clausura serà a càrrec de l'associació Swing i au de Castelló, amb una classe oberta i un ball social on farà ballar a tots els participants.