10/06/2024

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha presentat Wow Water Park i Aventura Platja Park, dos parcs aquàtics que tenen l'objectiu de dinamitzar les platges del Pinar, Gurugú i Serradal durant els mesos d'estiu a través d'una oferta d'oci de qualitat. “Per a començar la temporada d'estiu posem en marxa estes dos iniciatives que ompliran de vida les nostres platges amb la millor oferta d'oci, de la mà de les empreses de la zona”, ha indicat la regidora.

 

El primer dels parcs aquàtics, denominat Wow Water Park, consistix en un total de 8 plataformes gratuïtes situades prop de la riba, equipades amb tobogans i diverses atraccions aquàtiques. Estaran disponible els dissabtes i diumenges del 6 de juliol fins al 13 d'agost, en horari d'11.00 hores a 14.00 hores, a les platges del Pinar i Serradal. Aquesta oferta està específicament dissenyada per a menors de 10 anys.

 

El segon parc aquàtic, Aventura Platja Park, oferirà una àmplia gamma d'activitats d'aventura amb descomptes especials per a realitzar dins de l'aigua de la mà de l'empresa Surfers Castelló. Tots els dies, de 10.00 hores a 20.00 hores, es podran gaudir d'estes activitats amb tiquets de descompte de 5 euros que estaran disponibles en totes les oficines Tourist Info de la ciutat.

 

D'aquesta manera, les activitats a la platja del Gurugú inclouen motos d'aigua, banana aquàtica, taula elèctrica, paddlesurf i caiac. Mentres que a la platja de la Pineda s'oferiran paddlesurf, caiac, windsurf, surf i patinet aquàtic. En aquesta última els descomptes també estaran disponibles per a la travessia amb lluna plena o començar el dia, que es poden realitzar amb paddlesurf o caiac. Les tarifes i més detalls sobre les activitats estan disponibles en www.surferscastellon.es.

 

La regidora de Turisme ha destacat la importància d'estos parcs aquàtics com “una manera de dinamitzar les platges i fer costat a les empreses de la zona. Volem que aquestos parcs aquàtics siguen un revulsiu i potencien les nostres platges, oferint activitats de qualitat per als nostres visitants i residents. Esta iniciativa enriquirà l'experiència turística i també brindarà un important suport a les empreses de la zona”.

 

La temporada d'estiu és un moment clau per al turisme de Castelló, ja que rebem a milers de visitants que venen a gaudir de les nostres platges, cultura i gastronomia. Enguany, amb la introducció d'aquestes dos iniciatives, volem que siga una experiència inoblidable i més completa que mai”, ha conclòs Miralles.