12/10/2023

El regidor de Medi Ambient, Cristian Ramírez, es reuneix amb veïns de la plaça Joan XXIII davant la problemàtica que genera un tipus d'arbratge el fruit del qual causa picors en la pell.

Es tracta de tretze exemplars de lagunaries, que porten més de 20 anys a la ciutat, i que suposen un problema per als veïns. El regidor de l'àrea ha anunciat que ja s'ha sol·licitat un estudi als serveis tècnics de l'Ajuntament per a avaluar què és el que ocasiona aquesta situació amb l'objectiu de posar solució com més prompte millor.

“Atés que estem davant una preocupació veïnal aquest govern es mostra sensible i per això som ací per a buscar una solució consensuada que els permeta estar tranquils, tornant a gaudir de la plaça sense risc”, ha manifestat Cristian Ramírez.

D'altra banda recorda que aquest l'arbratge en aquesta mateixa plaça ja causava malestar l'any 2020, com consta a un registre d'entrada a l'Ajuntament que va ser derivat a l'àrea de sanitat amb el llavors govern de PSOE, Compormís i Podem.

“Nosaltres no farem com l'anterior govern municipal que va tindre guardada aquesta queixa veïnal en un calaix sense donar cap mena de solució als residents d'aquesta plaça, afrontarem la situació i, com dic, s'adoptarà la millor solució consensuada amb els veïns”, conclou Ramírez.