15/05/2024

L'equip de bàsquet procedent dels Estats Units, els Harlem Globetrotters, arriba aquest dijous fins a la capital de la Plana per a oferir una impressionant exhibició que combina esport, comèdia i espectacle. La regidora d'Esports, Maica Hurtado, ha presentat hui en roda de premsa aquest esdeveniment “en la nostra aposta per situar a Castelló en el més alt”.

“Una vegada més acollim un esdeveniment de primer nivell. Aquesta vegada amb les llegendes del bàsquet mundial situem a Castelló a l'altura de les grans capitals. I és que els Harlem Globetrotters visiten aquests dies Saragossa, Còrdova, Lleida o Múrcia, dins del seu gira mundial, i aquest dijous aterren a la nostra ciutat”, destaca Hurtado.

Maica Hurtado assenyala que “els castellonencs tenen una oportunitat per a gaudir amb tota la família d'un xou ple d'acrobàcies, mats i jugades improvisades amb el qual volem tornar a omplir el pavelló Ciutat de Castelló”.

L'edil ha afirmat que “amb aquest esdeveniment tornem a posar a la nostra ciutat en el mapa i la seua celebració reforça la nostra aposta per fer de Castelló una gran capital de l'esport, amb esdeveniments tot l'any. Una ciutat viva i dinàmica com estem veient en els últims mesos”.

Hurtado explica que “aquest esdeveniment ens ajuda a diversificar l'oferta d'oci de la nostra ciutat utilitzant unes instal·lacions municipals que ja han sigut escenari d'altres grans esdeveniments recents com la final del Amics davant l'Al·lega Cantàbria o el Campionat Nacional de Gimnàstica Rítmica”.

La regidora de l'àrea ha recordat que “el Ciutat de Castelló acaba d'estrenar dues noves canastres que substitueixen a les antigues que tenien més de 30 anys i estaven molt obsoletes. Les canastres estan fetes de material de primera qualitat per a albergar competicions de màxim nivell perquè els nostres clubs i esportistes mereixen tindre les millors instal·lacions”. “Aquest govern municipal aposta fermament per l'esport”, insisteix Furtat.

Les entrades es poden adquirir a través de la web mitaquilla.com.

​​​​​​​