15/05/2024

La regidora d'Esports i Benestar Social, Maica Hurtado, al costat de la directora General de Persones amb Discapacitat, Bàrbara Congost, ha inaugurat hui la ‘Jornada en Moviment, recuperant amb l'esport la salut mental’, un esdeveniment que s'ha celebrat per primera vegada a Castelló i ha reunit un centenar de participants a la Ciutat Esportiva Chencho.

L'edil ha destacat la importància de la pràctica regular d'exercici físic com a teràpia perquè “ajuda a reduir i controlar els problemes de salut mental. L'esport és salut i és vida”.

En aquest sentit, Maica Hurtado ha recordat que el govern municipal “treballa per a impulsar un Pla de Salut Mental que ajude a garantir el benestar emocional, psicològic i social en totes les etapes de la vida. Ho fem de manera transversal des de les regidories de Benestar Social, Salut Pública, Família i Infància i també Esports, per a abordar una problemàtica tan sensible i important com aquesta”.

Així mateix, ha destacat la col·laboració del consistori amb el col·legi de Psicologia i l'aposta per l'esport inclusiu, esmentant “el suport a l'equip EDI (Escola de Discapacitats Intel·lectuals)”.

​​​​​​​