17/08/2023

El regidor de mobilitat de l'Ajuntament de Castelló, Cristian Ramírez, anuncia un reforç addicional en el servei del TRAM hui dijous, l'últim serà a les 3:00h de la matinada ampliant en una hora la previsió fixada fins hui que era fins a les 2:00h. Aquesta ampliació fins a les 3:00h es mantindrà el divendres i el dissabte amb motiu de Som Festival.


L'edil ha assenyalat que “a causa de la previsió d'assistència del públic juvenil hui en l'actuació de Dellafuente en el Som Festival, ens hem posat en contacte amb la Generalitat i hem acordat entre les dues administracions habilitar un viatge addicional de TRAM a les 3.00 de la matinada per a oferir un servei nocturn més ampli”.


“Fem una crida a la ciutadania perquè faça ús del transport públic, amb la finalitat d'evitar riscos innecessaris amb el vehicle privat i els problemes a l'hora de trobar aparcament”, ha afegit Ramírez.


D'aquesta manera, hui dijous 17 d'agost, s'afig un vehicle més a les 3:00h de la matinada per als trasllats del Grau a Castelló.


Cal recordar que les freqüències del TRAM en horari nocturn per a aquest cap de setmana també han sigut ampliades. El divendres i dissabte de 22:00h a 02:00h, cada mitja hora i de 02:00h a 03:00h cada hora.