14/11/2023

L'Ajuntament de Castelló ha constituït el Consell Municipal de Persones Majors, un organisme creat amb l'objectiu de reunir a tots els col·lectius de majors de la ciutat, per a establir una comunicació directa i fluida, atendre les seues necessitats i donar resposta a les seues peticions.

L'acte ha estat presidit, per la regidora de Persones Majors de l'Ajuntament de Castelló, Clara Adsuara qui ha emfatitzat la importància que té per a la societat, atendre i respectar als nostres majors. En eixe sentit, l'edil s'ha posat a la disposició dels col·lectius representats i ha deixat patente el seu compromís per a involucrar-los en la presa de decisions del govern municipal. “Vull traslladar-los el nostre compromís, el meu propi i el d'aquest govern, d'estar a la seua disposició. Volem saber què necessiten, com podem millorar la nostra ciutat, perquè siga un lloc de benestar per als nostres majors. Castelló ha de ser una ciutat que us garantisca la qualitat de vida que mereixeu”.

​​​​​​​L'escolta activa, és l'eina essencial que ha destacat Adsuara, “per a ser més eficients en la tasca de vetlar per les demandes dels nostres majors”, ha asseverat.

D'altra banda, l'edil ha subratllat que “volem cuidar als qui han cuidat de nosaltres, els qui ens han donat tant i d'una forma tan incondicional”, i mostra d'això i de la prioritat de l'equip de govern a atendre aquestes demandes, Adsuara ha fet referència a imminent obertura del Centre d'Envelliment Actiu, per al qual estem ultimant els permisos perquè, en breu, comence a donar servei”.