12/11/2023

El regidor de joventut de l'Ajuntament de Castelló, Cristian Ramírez, ha donat compte de la convocatòria del concurs de cartells anunciadors del Carnestoltes 2024.

Ramírez ha destacat que, “en aquesta edició volem prémer a la creativitat dels joves talents de la ciutat, per la qual cosa poden presentar les seues propostes de disseny, les persones d'edats compreses entre els 18 als 30 anys, tots dos inclusivament”. La data límit de presentació de cartells candidats serà divendres que ve, 17 de novembre, i a partir d'eixe moment es procedirà a la selecció i posterior fallada.

El cartell guanyador, serà obsequiat amb un premi de 500 € i com a condicions, l'edil ha assenyalat que els cartells han de presentar-se en format vertical, imprés a grandària A2, han de ser dissenys originals, inèdits i de temàtica lliure, sempre que es respecte la comunicació no sexista. D'altra banda, el cartell no ha d'haver sigut candidat d'altres concursos i en el seu disseny ha d'incorporar l'escut de l'Ajuntament de Castelló. Totes les persones interessades, poden consultar les bases completes en la web de joventut: juventud.castello.es