19/10/2023

L'emblemàtic parc Ribalta de Castelló ha sigut este matí escenari de la campanya ‘En el camí’ promoguda per PATIM, l'associació per a la Intervenció i Integració en Addiccions i altres Conductes.

Donarem als nostres joves propostes sanes i formació en valors per a allunyar-los de les addiccions que només generen problemes molt seriosos de salut mental”, ha assenyalat la regidora de Benestar Social i Esports, Maica Hurtado, després d'assistir este dimecres a l'acte organitzat per l'organització. Un esdeveniment que ha servit per a conscienciar a la ciutadania sobre el perill de les addiccions i, al seu torn, “visibilitzar l'esport i la cura de la salut com a eina preventiva i terapèutica davant les addiccions”.

La jornada ha comptat amb la presència del president de *PATIM, Francisco López, qui ha subratllat que “les addiccions són una malaltia crònica com moltes altres, no excloent” i ha incidit en la necessitat de “trencar l'estigma heretat dels anys 80 i 90”, així com “visibilitzar la importància de finançament de serveis d'addiccions concertats”. La jornada ha consistit en una caminada amb eixida des del parc Ribalta fins a la basílica del Lledó i un taller.

​​​​​​​