15/10/2023

L'Ajuntament de Castelló ha iniciat hui la seua marxa com a Clavari de la Coronació de la Mare de Déu del Lledó que se celebrarà al maig de 2024. La Basílica de la patrona ha acollit l'acte de traspàs de medalles a les 28 persones que formen part, des d'aquesta setmana, de la Junta de Govern de la Real Confraria La nostra Senyora del Lledó.

El de hui ha sigut el primer acte del nou president de la Real Confraria La nostra Senyora del Lledó, Jesús Lumbrera i de les Cambreres, Lledó Querol, després de la renovació aquesta setmana dels càrrecs de la junta.

A més, enguany l'Ajuntament ostenta el càrrec de Clavari i serà l'alcaldessa, Begoña Carrasco, qui ho represente. De manera exepcional hui, ha sigut el Primer Tinent Alcalde, Sergio Toledo, qui ha participat a l’acte de Lledó en representació de l’alcaldessa, mentre que la figura de Perot ha recaigut en el regidor d'Agricultura, Vicent Sales. Així doncs, la confraria acomiada als fins ara Clavari i Perot, Sergio González i Antonio Gil.

Després de l'eucaristia aquest diumenge en la Basílica, l'acte de traspàs de medalles ha comptat amb la participació de diferents edils de la corporació municipal.