13/10/2023

La regidora d'Ermites i procuradora de la Basílica del Lledó, Noelia Selma, ha presidit aquest divendres l'assemblea per a renovar la Junta de Govern de la Real Confraria de La nostra Senyora del Lledó, un acte que ha tingut lloc en el saló de plens del consistori. L'equip de govern ha recuperat aquest espai per a celebrar aquest acte com a avantsala al Centenari de la Coronació de la patrona, al maig del pròxim any.

En l'acte d'aquesta vesprada s'han donat a conéixer les 28 persones que formen part de la nova Junta de Govern de la confraria. Hui s'ha fet efectiu el nomenament del nou president, Jesús Lumbrera i el de la presidenta de les Cambreres, Lledó Querol. Després de la renovació dels càrrecs de la junta, l'entitat ha acomiadat hui als anteriors presidents, Elías Vilaroig i a María Sebastiá, als qui els agraeixen el seu treball al capdavant de l'entitat.

Al marge de les noves designacions que s'han efectuat aquesta vesprada, cal destacar que la figura del Clavari de la Verge del Lledó enguany recau a l'Ajuntament de Castelló i serà l'alcaldessa, Begoña Carrasco, la que represente el càrrec. D'altra banda, el regidor d'Agricultura, Vicent Sales, ostentarà el càrrec de Perot. El pas de Medalla de Perot i Clavari per a les festes de 2024 serà diumenge que ve, després de la celebració de l'eucaristia en la Basílica.