14/11/2023

La Revista Societat de la Informació Digital ha distingit a l'Ajuntament de Castelló amb el ‘Premi Socinfo Digital Comunitat Valenciana TIC’ pel projecte de la Secretaria General per a la implantació íntegrament electrònica de les sessions dels òrgans col·legiats del consistori (Junta de Govern Local, Ple de la Corporació i les Comissions dependents de tots dos òrgans), així com dels Consells Rectors dels Organismes públics municipals. Tot això en compliment de la normativa de procediment administratiu comú i en nom de la major eficiència i seguretat jurídica en l'actuació de l'Administració Municipal. L'acte de lliurament del premi serà el dimecres a València.

El guardó, en la categoria de ‘Gestió del canvi en les Administracions Públiques’, reconeix aquells projectes de desenvolupament de noves tecnologies en l'àmbit de les ciutats. Hui, l'alcaldessa, Begoña Carrasco, al costat del regidor de Modernització, Francisco Cabañero i el regidor de Contractació, Vicent Sales, ha traslladat les seues felicitacions a tot el personal de la Secretaria General en un acte celebrat en el Saló de Plens del consistori. “Aquest premi posa en valor la gran capacitat de l'equip humà de l'Ajuntament de Castelló al servei sempre de la ciutadania. Un reconeixement al compromís i esforç de la Secretaria General i d'altres departaments com la Direcció de Modernització que ens situa com a referents a nivell autonòmic”, ha destacat.

L'objectiu de Fundació Socinfo amb aquests premis és divulgar projectes de desenvolupament de les tecnologies de la informació i comunicació a les ciutats, especialment sota el concepte de Smart City, aplicades en els serveis al ciutadà i, internament, per a la millora de l'eficàcia. Cal destacar que el consistori castellonenc ha sigut reconeguda per davant de les candidatures de la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial de València i l'Ajuntament de València.