20/10/2023

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat de la regidora Maica Hurtado, ha assistit a l'acte de jura dels set nous procuradors que organitza el Col·legi de Procuradors de Castelló i que ha tingut lloc este divendres en la Sala d'actes de la Ciutat de Justícia de Castelló.

En el mateix acte, el President del Consell General de Procuradors d'Espanya, l'Excm. Sr. Juan Carlos Estévez ha reconegut el treball dels col·legiats de la província de Castelló que porten 25 anys exercint la seua professió i els ha fet lliurament del Diploma i Insígnia del Consell General de Procuradors per estos anys.


A més, s'ha fet un homenatge al qual fora president de l'Audiència Provincial de Castelló, José Manuel Marco Cos, per la seua dedicació i defensa del procuradoratge en els moments més complicats.
L'acte ha comptat a més amb l'assistència de la Consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez; el president de l'Audiència Provincial, Carlos Domínguez; la Fiscal Cap, María Díaz; la Degana, Carmen Rubio; el comissari de la Policia Nacional, Emilio Romero; i el president del Col·legi de Procuradors nacional, Juan Carlos Estévez.