16/08/2023

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha rebut a l'Ajuntament a la nova delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, per a abordar les primeres línies de col·laboració entre l'administració local i autonòmica.


Una reunió en la qual Carrasco ha reivindicat les necessitats de Castelló, remarcant la importància de donar solució a les principals demandes de la ciutat. “Castelló necessita més places en residències i centres de dia per a persones dependents i majors, confiem que la delegada del Consell, que coneix personalment aquesta reivindicació per la seua trajectòria política a l'Ajuntament de Castelló, ens ajude a transformar-la en fets”, ha assenyalat.


I afig: “Per part nostra, des de l'Ajuntament, la col·laboració entre totes dues institucions serà estreta i amb diàleg constant perquè necessitats com la residència pública de majors, que se'ns va prometre fa huit anys amb l'anterior Consell de Ximo Puig, el nou Hospital General o més places per a atendre les famílies amb persones dependents al seu càrrec siguen una realitat com més prompte millor a la nostra ciutat”.


Cal recodar que fins a la setmana passada Susana Fabregat ostentava el càrrec de regidora a l'Ajuntament de Castelló al capdavant d'àrees tan importants com Benestar Social i Igualtat, a més d'estar al capdavant de la regidoria d'Esports. “Tenim la sort que Susana Fabregat coneix les necessitats d'aquesta ciutat i ha treballat des de l'Ajuntament sent especialment sensible a l'hora d'activar polítiques socials que beneficien als més vulnerables, sent molt activa en lluita contra les desigualtats i en matèria d'habitatge social. Estic convençuda que continuarà treballant, ara des de l'administració autonòmica, per a ajudar als castellonencs”, assenyala.


De la mateixa manera, insisteix que “hem de començar a treballar com més prompte millor per a veure culminada la ronda Oest”. I quant a altres edificis a la ciutat que són propietat del Consell, ara en mans del president Carlos Mazón, Carrasco ha traslladat la necessitat de revisar els seus usos, cas de l'edifici de Correus o de l'edifici de la plaça Borrull, per a posar-los al servei de la ciutadania. “És voluntat del nou govern municipal consensuar amb els castellonencs abans de decidir sobre el seu ús, trencant amb la manera de gestionar de l'anterior govern que decidia d'esquena a la ciutadania”, remarca Carrasco.


Per part seua, la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, li ha traslladat a l'alcaldessa la seua plena disposició a col·laborar perquè Castelló siga tinguda en compte en la Generalitat Valenciana, com a capital de província que és, igual que ho són València i Alacant, i “que es veja beneficiada de la gestió del nou Consell de Carlos Mazón, una gestió que els castellonencs veuran traduïda en fets més prompte que tard”, ha assenyalat .