24/01/2024

24 de gener de 2024.- La Tasca el Puerto ha realitzat aquest matí, en Fitur, una demostració en directe del procés d'elaboració de l'arròs a banda propi dels pescadors del Grau. Durant l'acte han presentat els ingredients, tots ells provinents de la costa de la província. Després, han procedit a elaborar aquest deliciós plat davant el nombrós públic que s'ha acostat a la demostració per a, finalment, donar-li'l a provar als assistents.

La selecció de la Tasca el Puerto com a ambaixadora d'aquest tradicional plat es deu al seu triomf en el I Concurs Internacional d'arròs a banda de Castelló, celebrat en novembre en el parc de la Panderola, on va competir amb altres 13 restaurants de la ciutat.

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que “la presència de la Tasca el Puerto en la fira té com a propòsit destacar l'immens potencial gastronòmic de Castelló, així com els seus productes i el seu entorn. Això consolida la nostra ciutat com un lloc privilegiat, no sols per la qualitat de la nostra matèria primera, sinó també per l'excel·lència de les nostres platges, el nostre clima i els nostres costums”. També ha assenyalat que “un altre dels objectius és promocionar l'arròs a banda, que és el plat tradicional dels pescadors del Grau i que a Castelló es cuina d'una forma molt especial, capaç d'atraure a turistes de tot el món”.

​​​​​​​