27/04/2024

Multitud de castellonenques han visitat aquest dissabte la primera Festa de l'Artesania que ha posat en marxa l'Ajuntament de Castelló de la mà de l'Associació Provincial d'Artesans de Castelló com un aparador a l'aire lliure per a donar a conéixer la labor dels artesans juntament amb els comerços del barri Tir de Colom.

El regidor de Barris, Paco Cabañero, acompanyat del president d'aquesta associació, Pedro Domínguez, ha recorregut aquest matí els 16 expositors per a conéixer els productes que oferien artesans i comerciants.

“Estem molt satisfets pel bon acolliment que ha tingut aquesta iniciativa. Molts castellonencs han aprofitat el matí per a visitar el mercat ambulant i participar en els tallers artesans”, assenyala *Cabañero. “Amb aquest esdeveniment volíem dinamitzar la zona de l'avinguda València, implicant els comerços del barri per a donar-los més visibilitat”, afig.

Els artesans i comerciants del barri han compartit espai, la qual cosa ha fet més atractiu l'esdeveniment. Mostra d'això ha sigut el gran ambient durant tota la jornada en la qual els visitants podien trobar bijuteria, orfebreria, ceràmica, restauració de mobles, marroquineria, bosses, productes tèxtils, veles, pintura o llibres, entre altres. Els visitants també han gaudit dels productes d'alimentació elaborada de manera artesana com a melmelades, xocolates, mels, oli d'oliva, dolços o garrapinyades.

L'edil de Barris assegura que “aquesta ha sigut la primera edició però volem donar-li continuïtat i itinerància per a acostar als veïns dels diferents barris els millors productes artesanals i del comerç de la zona, implicant les pimes de la nostra ciutat”.

​​​​​​​