12/12/2023

La regidora d'Educació, María España, i la tinenta d'alcalde del Grau, Ester Giner, han visitat aquest matí el CEIP La Pineda, les obres de la qual a les aules de 2 anys s'han iniciat hui, al mateix temps que també s'han iniciat de manera simultània en el CEIP Vicente Artero i CEIP La Marina.


Els treballs en el cas del CEIP La Pineda contemplen una duració de dos mesos i compten amb un pressupost de 42.500 euros més IVA, mateixa quantia que en l'actuació del CEIP Vicente Artero. Pel que respecta al CEIP La Marina, les obres han sigut adjudicades per un import de 42.046,15 més IVA.
L'edil d'Educació ha destacat “que hui hem tornat a demostrar, amb fets, que aquestes actuacions eren prioritàries per al nostre equip de govern. Hui desbloquegem els treballs després de mesos de retards al no estar adjudicades l'obres de les aules de 2 anys abans de les eleccions i després de renunciar l'empresa adjudicatària que havia d'haver-les executat durant l'estiu”, ha recordat.

Hem volgut aprofitar al màxim les imminents vacances escolars perquè el trastorn siga el menor possible per a pares i alumnes”, ha apuntat María España.

Per part seua, la Tinenta d'alcalde del Grau, Ester Giner, ha remarcat “que era una obra molt demandada per tots els graueros, que permetrà avançar en matèria de conciliació, sabent que els menors estan en un espai adaptat per a ells i sota la cura de grans professionals”.