29/01/2024

La regidora d'Esports, Maica Hurtado, al costat dels edils Vicent Sales i Alberto Vidal, ha assistit aquest diumenge a l'homenatge del qual fora fundador i president del Club Handbol Castelló des dels seus inicis en 1978, Rafael Martí i que ha tingut lloc en el pavelló Grapa. Un acte que ha comptat amb la presència del diputat d'Esports, Iván Sánchez i la delegada del Consell, Susana Fabregat.

“En homenatge a la seua dilatada trajectòria, aquesta mateixa setmana hem aprovat en Consell Rector del Patronat d'Esports el canvi de nom del Pavelló Castalia a Pavelló Castalia Rafa Martí Radiu per la seua gran aportació en la gestió esportiva de Castelló”, destaca la regidora d'Esports.

L'homenatge s'ha produït després del partit de la categoria femenina contra la Va unir Esportiva Monover que s'ha saldat amb una victòria de 23-21 a favor de l'equip local. En el mateix s'ha guardat un minut de silenci en memòria del recentment mort Rafael Martí. Les autoritats municipals han fet lliurament d'una placa commemorativa, un ram de flors i una samarreta del club amb el seu nom a la seua dona i als seus fills, en presència dels més de 220 jugadors i jugadores de les diferents categories.

Martí ha dedicat 45 anys de la seua vida a la promoció esportiva a la nostra ciutat. A més, durant aquests anys al capdavant del club va aconseguir elevar a l'equip femení a la màxima categoria en l'àmbit nacional.

La proposta de nova denominació serà ratificada en la Junta de Govern Local.

​​​​​​​