13/10/2023

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha acudit a la inauguració de la “V Mostra de Turisme en la Comunitat Valenciana”, que se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València els dies 13 i 14 d'octubre. La seua presència en este esdeveniment subratlla el compromís de Castelló per promoure el seu potencial turístic i buscar inspiració per a impulsar el seu creixement en este sector.

Esta fira és un aparador de les diverses atraccions turístiques i culturals que es desenvolupen a la regió. Arantxa Miralles, en el seu paper com a representant de Castelló, ha intercanviat idees amb altres empreses i entitats amb la finalitat d'aprendre de primera mà les millors pràctiques i tendències actuals i, al mateix temps, posar en valor a Castelló com una destinació turística atractiva.

Arantxa Miralles ha assegurat que “este tipus d'iniciatives són fonamentals per a Castelló perquè ajuden a potenciar i mostrar tot el que la nostra ciutat i els seus voltants tenen per a oferir als turistes”. “A més, en interactuar amb altres destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana podem intercanviar idees i experiències que ens ajuden a créixer d'una manera més ràpida i atractiva”, ha conclòs.

​​​​​​​