21/05/2024

21 de maig de 2024.- Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, ha assistit a la clausura de les VII Jornades de Consum que han finalitzat en el Menador amb una sessió pràctica en la qual s'ha tractat que pot fer el consumidor per a evitar les estafes en internet. “Tanquem una nova edició d'uns cursos molt necessaris perquè sensibilitzar en relació amb el consum responsable”, ha indicat l'edil.

La sessió ha sigut impartida per Javier Launa, enginyer informàtic reconegut per la seua experiència en seguretat digital que ha ajudat els assistents a comprendre els riscos associats amb les compres en línia. Durant el taller s'han abordat temes com la identificació de llocs web fraudulents o el reconeixement de publicitat enganyosa. A més, s'han oferit consells pràctics i estratègies per a evitar ser víctima de fraus i protegir els drets dels consumidors.

Respecte a les VII Jornades de Consum, el regidor ha assenyalat que “a través d'estes xarrades hem pogut acostar a la ciutadania a formació gratuïta sobre temes que estan en el nostre dia a dia relacionats amb el consum”. Vidal ha indicat que “esta labor de sensibilització és realment important perquè és fonamental que els castellonencs compten amb les ferramentes necessàries per a fer front a tota mena de delictes i amenaces relacionats amb els hàbits de consum”.

​​​​​​​