02/11/2023

L'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Comerç i Consum, ha organitzat una sèrie de xarrades dirigides als alumnes de 5º de primària de la ciutat per a explicar les amenaces més comunes a les quals poden enfrontar-se quan utilitzen internet. El principal objectiu és donar alguns consells específics per a previndre els problemes que es poden trobar en navegar per la xarxa.

La temàtica de les xarrades ha girat entorn de temes com el fàcil accés a contingut inapropiat o l'augment del ciberassetjament, dues tendències molt preocupants que s'han disparat amb l'auge de les xarxes socials. També s'han oferit xarrades específiques per a pares, amb la finalitat que coneguen de primera mà els riscos als quals s'enfronten els seus fills.

Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, ha explicat que “les noves tecnologies són una eina útil per a aprendre i comunicar-se, no obstant això, tenen els seus perills especialment per als xiquets i adolescents. Per això, hem llançat aquestes xarrades que han tingut l'objectiu de formar als joves en un tema que considerem fonamental”.

​​​​​​​