17/04/2024

El regidor de Família i Infància, Alberto Vidal, ha anunciat que l'Ajuntament augmentarà la subvenció destinada als projectes La Llar i Taller Jove de Càritas Diocesana en un 9% passant de 163,489,22 euros a 178,470,70 euros. Així ho va aprovar la Junta de Govern celebrada dijous passat, en la qual es va confirmar que el pressupost anual destinat a aquestos dos projectes augmentarà en quasi 15.000 euros.

 

Vidal ha assegurat que “és essencial brindar suport a aquestes iniciatives que tenen un impacte directe en la vida de les persones en situació de vulnerabilitat”. En aquest sentit, l'edil ha explicat que “la regidoria de Família i Infància està compromesa a recolzar projectes com estos, que oferixen orientació, formació i oportunitats per al desenvolupament d'habilitats que resulten fonamentals per a la inclusió social i laboral”.

 

La Llar és una iniciativa de Càritas Diocesana en el qual s'oferix a dones i joves en risc d'exclusió orientació i formació per a les diferents àrees de la vida, inclosa la laboral, a través de l'adquisició d'habilitats, aptituds o actituds. El projecte compta amb dos seus a Castelló, una en la zona nord i una altra en el barri de Sant Lorenzo, on s'impartixen classes per a desembolicar-se en l'àmbit laboral, familiar, domèstic o social.

 

Forma part d'aquest mateix projecte el Taller Jove, situat en la parròquia de La nostra Senyora dels Àngels del barri del Grup Perpetu Socors. Aquesta iniciativa està dirigida a menors d'entre 12 i 18 anys amb dificultats d'adaptació al medi escolar i que presenten indicadors de risc social.