06/10/2023

La regidora d'Educació i Cultura, María España, ha assistit hui a Gijón a la inauguració de la XVI Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RESE), a la qual Castelló pertany des de 2015. Sota el lema “Ciutats educadores: ciutats que cuiden i acullen", aquest fòrum reuneix els responsables educatius i tècnics de 235 ciutats espanyoles.

La delegació castellonenca participarà en les ponències, tallers i conferències que durant tres dies se celebraran en el Recinte Firal Luis Adaro. María España ha destacat “la importància de ser present en un congrés en el qual estan representats els principals agents educatius del nostre país, els mateixos que marcaran les línies estratègiques dels pròxims anys”.

Castelló és un referent a nivell educatiu a Espanya i traballem per a consolidar aquest lideratge. Ser una ciutat educadora implica molt més que una marca, és un compromís, amb els valors socials, democràtics i culturals que representa l'educació. Estem més satisfets d'estar ací representant a Castelló, captant idees i models que podem dur a la pràctica en benefici de tota la comunitat educativa”, insistix España.

I conclou: “L'educació és una prioritat per al govern municipal de l'alcaldessa Begoña Carrasco i continuarem treballant per fer de Castelló un referent nacional en aquest àmbit, com en tants altres àmbits en els quals estem avançant de la mà dels castellonencs”.

​​​​​​​