01/04/2024

1 abril de 2024.- La pluja que ha marcat el fín de setmana a Castelló no ha impedit que el festival “Grau de Circ” haja sigut un èxit de participació. La quinta edició de l'esdeveniment cultural ha reunit a més de 2.800 espectadors en les places Panderola i Sète, a més del Casal Jove que va haver de ser utilitzat com a escenari d'emergència la vesprada del dissabte.

Precisament les pluges van obligar al fet que, dels deu espectacles programats, solament es pogueren realitzar set muntatges. No obstant això, l'assistència de públic de totes les edats va ser massiva a cadascuna d'eixes propostes teatrals.

Una aposta per la cultura i el turisme que s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària, comptant amb el Grau com el millor escenari possible per a albergar aquesta cinquena edició

La regidora de Cultura, María España, ha destacat “que ni tan sols la pluja, que ha fet acte de presència durant el fín de setmana, ha pogut amb una de les millors edicions de Grau de Circ. Ha sigut increïble veure famílies senceres desafiant al mal temps per a gaudir dels espectacles, amb paraigües o impermeables. Estem molt orgullosos de la resposta del públic que tenim a Castelló i que s'ho mereix absolutament tot”.

La programació del Grau de Circ 2024 ha estat coordinada per les companyies castellonenques Troupe Malabó i Xa! Teatre, amb accés gratuït per al públic a tots els espectacles. La inauguració del festival va ser a càrrec de la companyia Seón i el seu espectacle “Infinit”, mentres que Truca Circus i el seu espectacular muntatge Sopla! van ser els encarregats de baixar el teló.


 

​​​​​​​