30/12/2022

Felicitación Navidad alcaldesa

L'alcaldessa destaca el teixit social i econòmic fort i sòlid de la ciutat per a afrontar amb optimisme l'any que comença

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha afirmat que la ciutat afronta el 2023 amb el repte de “continuar transformant-se i seguir avançant per a oferir oportunitats de futur per als nostres veïns i veïnes”. “En 2023, Castelló continuarà sent la ciutat amable, acollidora, innovadora i emprenedora que és, amb un teixit econòmic fort i sòlid i una ciutadania preparada, capaç de fer front a qualsevol desafiament”, ha apuntat. “Un 2023 per al qual com a alcaldessa de Castelló trasllade els meus millors desitjos als veïns i veïnes”, ha assegurat.

“Espere que 2023 siga un any d'alegria, d'il·lusió i d'esperança, però sobretot, un any de tranquil·litat per a les famílies i les empreses després d'uns anys que han estat marcats per successives crisis, primer per la pandèmia i després per la guerra a Ucraïna, amb l'encariment dels preus”, ha afirmat l'alcaldessa. “Hi ha indicadors positius en aquest 2022 com l'evolució de l'ocupació, amb les xifres més baixes d'atur des de fa tretze anys, o la creació de noves empreses a la ciutat”, ha detallat.

En aquesta línia, l'alcaldessa ha posat l'accent “en els pressupostos municipals per a 2023 aprovats aquesta mateixa setmana, que donen cobertura social als i les castellonenques i que ens permeten avançar en un Castelló més social, sostenible i emprenedor”. Marco també ha fet balanç de la gestió en 2022, “que ens ajuda a mirar amb optimisme al 2023”. En aquest sentit, ha apuntat “l'eixida del Pla d'Ajust, que ens permet tindre més llibertat per a encarar inversions” i “l'aprovació del nou Pla General, que és l'eina urbanística bàsica perquè la ciutat puga créixer de manera sostenible i respectuosa amb l'entorn”. Marco, a més, també ha recordat “la finestra d'oportunitat per a Castelló que representa Europa, que ens ha permés des de 2015 transformar la ciutat i impulsar projectes valorats en uns 70 milions d'euros”.