11/10/2023

Des del dimecres 11 d'octubre a les 14.00, les persones que desitgen participar en la “XVII Marxa a peu per els ermites de Castelló Miquel Soler” es poden inscriure en la pàgina web de Turisme (castellonturismo.com) o de manera presencial en les oficines de Turisme de Renfe, Plaza de l'Herba o Grau. També ho poden fer via telefònica en els següents números Grau (964283621), Renfe (964214731), Centre (618664674).

El Consell Rector del Patronat de Turisme, que presideix la regidora Arantxa Miralles, va decidir la setmana passada recuperar este multitudinari esdeveniment. La intenció és promocionar turísticament el patrimoni artístic i històric de Castelló i que, en esta ocasió, servirà també per a posar en valor la nostra gastronomia local.

La cita començarà a les 7.00 hores en la plaça Major, on es donaran instruccions sobre la ‘Marxa’. A les 7.15 hores s'iniciarà la caminada cap a l'ermita de Sant Nicolau de Bari, al carrer Alloza. Després d'això, a les 7.35 hores, els participants es dirigiran cap a l'ermita de Sant Francesc de la Font on se servirà un desdejuni a càrrec del Gremi de Forners de Castelló. Després, a les 8.30 hores la marxa continuarà cap a l'ermita de la Magdalena, on s'aprofitarà per a esmorzar a l'esplanada. Seguidament, la ruta prosseguirà cap a l'ermita de Sant Roc de Canet i, a continuació, es visitarà la basílica de la Mare de Déu de Lledó, patrona de la ciutat.

Després d'això, els participants es dirigiran cap a l'ermita de Sant Isidre i Sant Pere de Censal per a, després, visitar Sant Josep de Censal. Serà en Sant Jaume de Fadrell, últim destí, on s'oferirà a tots els assistents una paella monumental per a 600 persones. El multitudinari esdeveniment culminarà amb un concert i jocs infantils.

​​​​​​​