18/11/2023

La plaça de les Aules ha acollit aquest dissabte el primer dia de TastArròs Castelló, un esdeveniment gastronòmic amb l'arròs com a protagonista i que per primera vegada ha eixit de València, on s'ha celebrat les sis edicions anteriors. La fira conclourà demà d'11.30 a 16.30, i oferirà diferents activitats relacionades amb l'arròs.

En el seu debut a Castelló, TastArròs ha reunit l'alta cuina de canviats de nom xefs locals, provinents de restaurants insígnia de la província com a Cal Paradís o Atalaya, tots dos distingits amb estreles Michelín. La participació de restaurants com Arre, Pairal, Habanero, Casa Julen, Can Roig, La Suculenta, Alessandro Maino o Anhelo han aportat una oferta culinària variada i de primera qualitat, oferint als assistents l'oportunitat de degustar plats exquisits d'arròs.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha assenyalat que “amb aquest esdeveniment que ha reunit xefs de primer nivell tornem a donar-li vida a la nostra ciutat. Volem que Castelló exercisca de capital i hui ha sigut una mostra d'això”. La primera edil ha destacat que “seguirem en aquesta línia de revitalitzar la ciutat amb accions de diferents àmbits que atraguen a castellonencs i a veïns d'altres poblacions”.

Per part seua, la regidor de Turisme, Arantxa Miralles, ha assegurat que “la celebració de TastArròs a Castelló és una fita significativa en els nostres esforços per destacar i promoure la riquesa gastronòmica de la nostra terra. En aquest mes de l'arròs, volem ressaltar la importància d'un ingredient tan arrelat en la nostra cultura culinària, i quina millor manera de fer-ho que a través d'aquest esdeveniment que ha deixat una petjada culinària notable a València durant sis reeixides edicions”. També ha dit que “la gastronomia és un motor important per al turisme, i esdeveniments com TastArròs ofereixen una plataforma única per a mostrar el nostre patrimoni culinari i atraure a visitants interessats a explorar la riquesa de la nostra oferta gastronòmica”.