17/11/2023

En l'esforç per convertir Castelló en una ciutat viva, des de l'Ajuntament s'han impulsat una sèrie d'actes que se celebraran aquest cap de setmana en diferents llocs de la ciutat i dirigits a tots els públics.

La plaça de les Aules acollirà el dissabte i el diumenge la primera edició de TastArròs Castelló, un esdeveniment gastronòmic amb l'arròs com a protagonista i que per primera vegada ix de València, on s'ha celebrat les sis edicions anteriors. En horari d'11.30 hores a 16.30 hores, la fira gastronòmica promocionarà un producte tan vinculat a la nostra història i tradició com és l'arròs, les seues varietats, les innovacions en el seu cultiu i les seues infinites proposades culinàries.

Més de 40 cotxes, motos i fins i tot camions clàssics es donaran cita aquest dissabte en la Plaça Major de Castelló en una oportunitat única per a conéixer de primera mà la història de l'automobilisme. Organitzada per la regidoria de Comerç i Consum amb la col·laboració amb Antic Motor Club Castelló, l'exposició estarà oberta al públic d'11.00 hores a 14.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores.

També el dissabte tindran lloc les Jornades dels Drets de la Infància al Parc Ribalta. De 10.00 hores a 14.00 hores hi haurà una fira d'entitats que en el seu dia a dia treballen amb temàtiques relacionades amb infància i adolescència, amb 15 estands que donaran a conéixer els drets dels xiquets d'una manera participativa. Cada entitat treballarà un dret mitjançant tallers i activitats diverses de sensibilització per a un públic infantil i adolescent.

Finalment, més de 150 músics participaran demà en la celebració de la festivitat de Santa Cecilia a Castelló, que enguany tindrà lloc en el Grau, i que està organitzada per la regidoria de Cultura. Un esdeveniment en el qual participaran totes les societats musicals de Castelló (Unió Musical Castellonenca, Unió Musical del Grau, Unió Musical San José de Calasancio, Associació Musical Castalia i Associació Cultural Banda UJI). Des de les 12.00 hores els músics recorreran els principals carrers del districte marítim i, a les 13.00 hores, s'uniran al Parc de la Panderola per a interpretar peces de manera conjunta.