26/12/2023

Un total de 16 agents de la Policia Local de Castelló s'incorporen com a funcionaris de carrera a la plantilla de l'Ajuntament de Castelló després de la celebració de l'acte formal de presa de possessió. La jura ha tingut lloc en el Saló de Plens del consistori, en un acte que ha estat presidit per l'alcaldessa, Begoña Carrasco, i el regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolá i que ha comptat amb l'assistència de comandaments de la Prefectura de la Policia Local.


L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha felicitat els agents i als seus familiars que han sigut presents durant l'acte. “Sou els nostres àngels de la guarda, sou part essencial de la família de l'Ajuntament de Castelló, gràcies per la vostra lleialtat i el vostre lliurament. Per a aquest govern la seguretat és essencial i gràcies també a les famílies que són els qui pateixen les seues absències per estar els nostres agents al servei de tota la ciutat”, ha manifestat.


Per la seua part el regidor de Seguretat i Emergències també ha donat les gràcies als agents per la seua llarga espera com a interins i ha explicat que “des del primer moment hem insistit que la seguretat és una de les nostres prioritats i per això hem accelerat tot el possible els processos per a estabilitzar la plantilla i completar tots aquells comandaments intermedis. Amb la nova estructura, la Policia Local estarà més present al carrer i continuarem treballant incansablement per a fer de Castelló una ciutat més segura”, ha assenyalat el regidor.


Els 16 agents s'incorporen a la plantilla de manera definitiva després d'haver superat la fase d'oposició i el curs de formació inicial bàsica en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) amb les seues respectives pràctiques.


Aquests nomenaments formen part de la reestructuració realitzada pel nou govern que té la fi de completar la plantilla per a augmentar la seguretat ciutadana. Cal recordar que recentment s'han incorporat a la Policia Local 10 agents més, 3 de mobilitat i 7 de torn lliure que estan pendents de realitzar el curs de l'IVASPE. A més, en l'IVASPE hi ha 17 agents que s'incorporaran al servei ordinari al febrer de 2024.


Reconeixement per 44 anys de servei


En l'acte també s'ha entregat una placa a l'Intendent Julián Sánchez Ruíz, jubilat el passat 15 de desembre, en reconeixement pels seus 44 anys de servei en la Policia Local de Castelló.

L'alcaldessa ha felicitat l'homenatjat i li ha donat les gràcies per la seua dedicació, lliurament, passió, i il·lusió per haver dedicat la seua vida a vetlar per la seguretat dels castellonencs.

​​​​​​​