​​​​​​​

Recollida de residus

​​​


La gestió de residus a Castelló de la Plana

 

Descobreix què fer amb els teus residus, com es gestionen, quan s’arrepleguen del contenidor i què aporta la teua col·laboració. Ací podràs consultar els horaris i les ubicacions dels ecoparcs i saber com contactar amb l’Ajuntament. Punxa en la imatge per a accedir a aquesta pàgina interactiva.


 

A més, pots consultar l'evolució i les xifres de la gestió de residus en la Secció de Gestió de Residus del Panell de Govern Obert.

 

Publicacions

Fullet Ara què fem?

T'hi pots informar dels horaris de l'ecoparc fix i dels ecoparcs mòbils, conéixer els residus que s’han de depositar en els diferents contenidors i en els ecoparcs i els telèfons de contacte dels serveis gratuïts de recollida de voluminosos i poda vegetal.


​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​

Fullet L'orgànica és un marró de tots

Hi pots conéixer detalladament els residus que pots depositar en el contenidor de matèria orgànica i els beneficis d'aquesta acció.


Revista Ara què fem?

Hi pots conéixer detalladament els residus que es poden depositar en els contenidors de selectiva, a més dels horaris i les ubicacions de l'ecoparc fix i dels ecoparcs mòbils i l’ús dels serveis gratuïts de recollida de mobles i de poda. Es van repartir 65.000 revistes mitjançant bustiada el febrer de 2022.

​​​​

 

Ara què fem?

​​​​​​​


​​​​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imant de residus voluminosos

Es van repartir 38.000 imants mitjançant bustiada domiciliària per a donar a conéixer els telèfons de recollida de voluminosos i efectes i de recollida de poda.