Contacte

Vista aèria del Planetari Accessos al Planetari Ortofoto del PLanetari

Contacte amb el Planetari

Localització

El Planetari de Castelló està situat davant del ma Mediterrani al Grau de Castelló, a l´inici del Parc Litoral que s'estén cap al nord i deixant PortCastelló al sud.

Com arribar-hi

Amb transport públic (tren i bus)

Tant l'estació de tren com la d'autobusos de llarg recorregut es troben juntes en la zona oest de la ciutat. Des d'allí es poden agafar el tram, les línies d'autobus del TUCs o la línea d'HICID, SA. Recomanem revisar els itineraris i els horaris als webs corresponents:

Amb transport individual

En el cas d'acostar-vos amb vehicle propi des de les platges de Benicàssim, heu de desviar-vos cap a l'esquerra, o siga, cap a la platja just abans d'arribar al final del Pinar (un gran parc de pins situat entre el Grau i l'aeròdrom) i des d'aquest punt ja ha de veure's el Planetari al costat de la platja.

Si veniu de qualsevol altre origen, cal que us dirigiu cap al Grau de Castelló per qualsevol de les seues entrades per a, una vegada passat el port cap al nord i just en l'encreuament següent després de començar el parc del Pinar (que quedarà a l'esquerra), girar a la dreta. El Planetari es troba al final del carrer.

Si arribeu amb vaixell propi i l'amarreu al port, únicament heu de passejar cap al nord i, després d'abandonar el port, girar a la dreta tal com s'ha comentat abans.

Des de l'aeròdrom hi ha un passeig que segueix la platja cap al sud.

Comunicacions i suggeriments

Per a fer arribar els vostres suggeriments, utilitzeu les opcions que hi ha en l'apartat "Contacte amb el Planetari" que está més amunt (correu electrònic, telèfon, fax o correu).

Per a sol·licitar la cessió d'espais, la gratuïtat d'una visita, les reclamacions, etc., podeu emplenar la instància genèrica de l'Ajuntament de Castelló i dur-la al Registre de l'Ajuntament des d'on s'encaminarà la seua tramitació segons corresponga. També podeu optar per la seu electrònica de l'Ajuntament (sede.castello.es).

Llista de correu del PlanetariQR Uneix-te a la llista de correu del Planetari

Per a les persones visitants i usuàries que desitgen mantindre’s informades dels esdeveniments i de les activitats organitzades, des del Planetari hem creat una llista. D’aquesta manera rebran aquesta informació directament en el seu correu electrònic.

Per tal que us incloem en la nostra llista, cal que ompliu el formulari d'inscripció en la llista de correu que tenim en paper al Planetari o cal que ens envieu un correu eletrònic a la nostra adreça planetari@castello.es​​​​​​​ indicant-nos l'adreça on voleu rebre la informació.

En l'enllaç "Política de privacitat" podeu consultar les qüestions relatives a la protecció de dades personals.

Si llegiu el codi QR, el mòbil us prepararà el correu i només haureu d'enviar-lo.
​​​​​​​