Verge del Carme

És la més moderna de les ermites del terme municipal de Castelló. Va ser construïda el any 1948 en la partida "Estepar" junt amb el "Camí dels Pals" per iniciativa dels veïns sobre un solar cedit per la família de Vicente Pachés . Consta d'una nau amb un xicotet retaule de columnes, on es venera la imatge de la Mare de Déu, sagristia posterior i un ampli pòrtic per a resguardar els fidels durant les celebracions. Se celebrava la festa del seu titular en el mes de juliol.

L'ermita, després de la seua cessió a l'Ajuntament l'1 d'Octubre del 2002 amb la condició que es dedicara al culte catòlic i en honor de la Mare de Déu del Carme, ha sigut totalment reconstruïda al llarg de l'any 2004, per l'empresa Piaf, S.L.

El 15 de juliol de 2007 va tindre lloc l'acte solemne de benedicció i reconciliació de l'esmentada ermita, en nom del Bisbe de la Diòcesi, pel Vicari de la Catedral de Santa Maria mossén Josep Miquel Francés Camús, celebrant-se la primera missa, que van interpretar el grup musical Els Llauradors, i una processó pels contornejada amb una gran participació popular.

Junt amb la Mare de Déu del Carme es veneren ara les imatges de Santa Anna i Sant Joaquim (totes elles costejades per la Fundació Caixa Castelló. Bancaixa) pares de la Mare de Déu i iaios de Jesús, patrons de la gent Major, perquè l'ermita ha sigut confiada a cura del Consell Municipal de la Tercera Edat, sent els seus ermitans l'associació catòlica “Vida Ascendent”.